Potgronden - Meststoffen - Schors

DCM is onze trouwe partner voor onze potgronden, meststoffen, schors in zakken en bodemverbeteraars. 

De kwaliteitspotgronden van DCM zorgen er niet alleen voor dat je planten langer en uitbundiger groeien, maar ook dat je ze minder water moet geven.

De juiste meststoffen zijn onmisbaar in elke tuin, ook in je siertuin. De diverse meststoffen van DCM zijn   aangepast aan de specifieke behoeften van de verschillende planten, bomen, struiken en de bodem in jouw siertuin. Ze  zorgen voor een optimale voeding zodat de planten ongestoord kunnen groeien met telkens een lange en prachtige bloei.

Bodemverbeteraars verbeteren zowel de grondstructuur als de bodemvruchtbaarheid. Ze bewaren namelijk het evenwicht tussen lucht, water en de vaste deeltjes in de bodem. Ze moeten worden verwerkt in de bovenlaag van de tuin, in de wortelzone van de planten, zodat die beter groeien en gezonder zijn. In het assortiment van DCM heb je een brede waaier aan kwalitatieve bodemverbeteraars, aangepast aan de behoeften van jouw planten en bodem.

Schors is een natuurlijke bodembedekker die op een ecologisch verantwoorde manier je tuin natuurlijk, mooi en gezond houdt. Het is niet alleen decoratiemateriaal, maar ook een goede oplossing tegen onkruid. Bovendien beschermt de schors in de zomer de bodem tegen uitdroging, en in de winter tegen vorst. Hierdoor krijgen jouw planten de optimale kans om te groeien en bloeien.

Naast schors in zakken bieden we u ook schors in vrac aan. Deze kan afgehaald worden met een aanhangwagen en wordt voor u geladen.